{0} reviews | Schrijf review

G & G Special Sizes België
Antwerpen - Over G & G Special Sizes België BVBA

Groot en Goed Gekleed - Great & Gorgeous

Britse Lei 50
2000 Antwerpen

03 232 33 94
     

G&G

Banner

Mode voor mannen in de juiste maat, voor elke gelegenheid

 

Great & Gorgeous For Men is er voor mannen die maar niet kunnen slagen in hun juiste kledingmaat te vinden. Wij hebben kleding voor de gezette man. In een mooie pasvorm, voor elke gelegenheid in kwalitatieve merken. Merkkleding voor een maatje meer is onze passie.

Voor alle mannen die in de gewone modezaken niet kunnen slagen. Kortom, voor mannen die eisen stellen aan pasvorm en kwaliteit,en merken maar dat met moeite kunnen vinden. Kwalitatieve modieuze merken zoals Hugo Boss , Tommy Hilfiger , Ralph Lauren, Pierre Cardin, m.e.n.s. , Eduard Dressler, Camel Active en Navigate.

Voor hen bieden wij een complete collectie in alle denkbare stijlen,merken, maten en prijzen. En dit alles in het betere merkenbeeld. Als klant hoeft u geen toegevingen te doen aan stijl en kwaliteit. Want kleding kan modieusi zijn en goedl zitten, ook in uw maat.

 

 

Gespecialiseerd in grote maten

 

Begonnen onder de naam G&G, bevinden wij ons al vanaf 1932 op de markt van de herenkleding.

Hoewel pas sinds begin zeventiger jaren gespecialiseerd in grote maten, denken we genoeg kennis te hebben om ons zelf specialisten te mogen noemen.

Ooit gestart als eenling in Amsterdam, groeide ons concern uit tot vijf zaken in zowel Nederland als België. Al deze zaken zijn gespecialiseerd in herenconfectie in de gezette maten, waarbij kwaliteit en pasvorm de eerste prioriteiten genieten.

Van origine is G&G For Men een klassiek confectiebedrijf. Maar juist dat klassieke hebben wij sinds lange tijd achter ons. Onze voorliefde voor perfectie en pasvorm, en ons respect voor het oude kleermakersvak, is ons echter bijgebleven.

Daarom kunt u bij ons ook kostuums en andere kledingstukken op maat laten maken. Dit is ook mogelijk op afspraak na sluitingstijd!

Al de grote merken onder één dak.

G&G

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie. Bereken route

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review